Згідно методички

Згідно методички

Тип:Контрольные
Цена: 230,00 грн.
Дата сдачи: 30.11.2010
ВУЗ: КНЕУ
НОМЕР: 127443
Язык: украинский
Fill out my online form.

ЗАДАЧА №1    3
До ліфта 8-поверхового бізнес – центру на перший поверх зайшли 2 студенти – практиканти. Кожен поспішає на роботу. Записати простір елементарних подій можливих виходів студентів із ліфта, якщо відомо, що вони працюють на різних поверхах і жоден з них не працює на останньому поверсі. Подія Аі – перший студент вийшов на і-му поверсі. Подія Ві – другий студент вийшов на і-му поверсі.
ЗАДАЧА №2    4
Для доступу в комп’ютер оператору необхідно набрати код з 8 цифр. Оператор забув необхідний код. Скільки можливих комбінацій він може скласти для набору коду, якщо:
а) цифри коду не повторюються;
б) цифри коду повторюються.
ЗАДАЧА №3    5
Виготовлення деталі послідовно проходить обробку на 4-х верстатах, причому ймовірність, що її зіпсують на кожному з верстатів відповідно дорівнює 0,1; 0,12; 0,18; 0,17. Обчислити ймовірність якісного виходу принаймні однієї з двох оброблених деталей.
ЗАДАЧА №4    7
У списку 24 прізвища. Чоловіків у 2 рази більше, ніж жінок. Яка ймовірність того, що два навмання взятих прізвища будуть прізвищами або двох чоловіків, або двох жінок.
ЗАДАЧА №5    9
Консультативна фірма бажає отримати замовлення на співпрацю із міжнародними компаніями А та В. Керівництво фірми оцінює ймовірність отримання замовлення від компанії А як 0,48. У випадку, якщо фірма підписує договір з компанією А, то з ймовірністю 0,98 компанія В також підписує договір з цією фірмою на виконання свого проекту. З якою ймовірністю консультаційна фірма отримає обидва замовлення?
ЗАДАЧА №6    10
В першому ящику знаходиться 15 пар взуття, із якого 9 жіночого, три пари чоловічого, три пари дитячого. У другому ящику 11 пар взуття, з яких 7 пар жіночого, 1 пара чоловічого, 3 пари дитячого взуття. Кожна пара знаходиться в закритій коробці. Всі коробки однакові за розміром та кольором. З першого ящика навмання беруть одну коробку із взуттям, та перекладають до другого ящика. Як ймовірність того, що:
а) Навмання вибрана коробка з другого ящика містить пару дитячого взуття?
б) Із першого ящика до другого було перекладено пару дитячого взуття?
ЗАДАЧА №7    12
Чому дорівнює ймовірність появи події в кожному випробування, якщо найімовірніша частота появи події в 800 випробуваннях дорівнює 490.
ЗАДАЧА №8    13
Туристичній компанії відомо, що 5% усіх попередніх замовлень клієнтів не буде реалізовано. Якщо туристична компанія продала 168 місць до готелю, в якому лише 165 місць вільні, то чому дорівнює ймовірність того, що місце в готелі буде для кожного клієнта, який придбав його через дану туристичну компанію та не змінив своїх планів стосовно відпочинку?
ЗАДАЧА №9    15
Кількість повідомлень, одержаних інформаційним агентством підлягає закону Пуассона. Беручи до уваги, що в середньому агентство отримує одне повідомлення кожні 8 хвилин, відповісти на запитання:
а) Чому дорівнює ймовірність того, що протягом однієї хвилини інформаційне агентство отримало 1 повідомлення?
б) Чому дорівнює ймовірність того, що принаймні 3 повідомлення отримає інформаційне агентство протягом однієї хвилини?
ЗАДАЧА №10    17
З трьох компаній направлені пропозиції щодо монтажу устаткування для нового виробництва. Ймовірність прийняття до розгляду пропозицій для першої компанії 0,98, для другої 0,88, для третьої 0,78. Знайти ймовірність прийняття для розгляду:
а) пропозиції від двох компаній;
б) пропозицій від трьох компаній;
в) пропозицій принаймні від однієї компанії.

Связь с нами! Мобильный: +38 (098) 486-23-17

Звоните в любое удобное для Вас время.

НАШИ КОНТАКТЫ

Обращаясь в нашу компанию для заказа курсовой работы или другой письменной работы, нужно заполнить форму на сайте или позвонить по телефону. Чтобы выполнить заказ качественно, нам необходимо получить максимум информации о требованиях к заказу, методических рекомендациях, правилах оформления, количеству источников и сроках выполнения.